The spiral of life, van hart tot hart

Margo


Toegewijd en ingewijd tot de Godin.
Van hart tot hart verbonden met moeder Aarde, de Godin en de energieŽn van Avalon.


Op een woensdagochtend in 1975 te Arnhem zag ik mijn eerste daglicht.
Als kind ben ik altijd al gefascineerd geweest door de natuur, haar dieren en alles er omheen.
In mijn jeugdjaren groeide ik op in een stad, maar had het voordeel dat mijn ouders, kennissen hadden met een boerderij waar ik vaak bij de dieren te vinden was.
Toen de keuze kwam voor een beroepsopleiding heb ik voor de Sociaal Pedagogisch medewerker gekozen en deze afgerond. En ging in de kinderopvang aan de slag.
Dit was in het begin helemaal mijn ding. Maar na een aantal jaren begon er iets in mij, mijn aandacht te vragen.
Het verlangen naar antwoorden op levensvragen zal ik het maar noemen. Toendertijd ben ik de yogadocente opleiding bij Yoganand in Ellecom gaan volgen.
En tijdens de opleiding in 2008 zag Innerpeace het levenslicht, ik begon met les geven in mijn eigen praktijkruimte.
Later kwamen daar ook nog meditatie lessen bij op de maandagavond.
Tijdens mijn yogadocente opleiding heb ik me verder verdiept in het sjamamisme.
In 2009 ben ik begonnen met het verzorgen van yoga lessen bij een wijkvereniging in de Laar West.
In 2010 was ik afgestudeerd yogadocente en daarnaast dus nog steeds bezig met me te verbinden met het sjamanisme.
Ik heb een aantal jaren yogalessen verzorgd en mede door dat mijn hart me een andere richting in stuurde ben ik gestopt met het verzorgen van de yoga lessen.

In 2012 ben ik begonnen met het opstarten van een praktijk aan huis.
In 2013 werd ik na het volgen van een opleiding ingewijd tot Nederlands Sjamaan onder leiding van Ilonka Heideveld. Iets wat voelde als een geboorterecht wat ik terug claimde.
Na mijn inwijding was er een korte rustperiode en daarna begon er iets in mij wakker te worden en wilde graag iets meer weten over wie die Godin dan was.
Want ik was haar tijdens mijn trancereizen tijdens de sjamanisische opleiding met regelmaat tegen gekomen en ook tijdens mijn inwijding.
Ik kwam een prachtige lerares tegen in Geraldine Charles, een priesteres van Avalon, die mij heel veel heeft geleerd.
Tijdens deze reis onder begeleiding van Geraldine via de schriftelijke cursus "Getting to know the Goddess" leerde ik wie de Godin was en haar vele gezichten en de fases van het leven zelf.
Tijdens de laatste les kreeg ik tijdens een toewijdingsceremonie met de godin de naam/titel "Hoedster van de Aarde en de Godin". Waar ik heel erg dankbaar voor ben.

In januari 2016 ben ik zelf weer begonnen met het volgen van een nieuwe studie aan "the Avalon Mystic school" sacred magic from the celtic and Britisch mystery tradition.
Om mijn eigen spiritualiteit nog verder te ontwikkelen, dit vanuit een diep verlangen naar een verbinding met de oude kennis om deze in een nieuw jasje weer terug mag komen.
Verbonden van hart tot hart in verbinding met Moeder Aarde, de Godin zal ik mijn pad dan ook verder gaan bewandelen in een diepe verbondenheid,
zodat ik in alle vrijheid dat kan gaan doen waar ik voor hier op aarde ben gekomen.

Door in 2017 een jaartje even helemaal mezelf terug te trekken uit de werkzaamheden binnen de praktijk kwamen er verschillende inzichten en dergelijke.
Zo heb ik op 6 juni 2017 bij de stenencirkel van Avebury,UK een inwijding mogen ontvangen van de Godin onder begeleiding van Geraldine Charles, priesteres van Avalon.
Een diepe hartsverbinding met de energie van de Godin is er ontstaan.
Na verschillende veranderingen binnen mijzelf en binnen de praktijkruimte. Kwam de tijd voor een nieuwe naam voor de praktijk.
De naam Innerpeace paste niet meer en neem dus ook afscheid van deze naam. Ik ben dankbaar dat ik er zo veel jaren mijn kennis heb mogen delen met vele mensen, maar het is tijd voor verandering.
En door te voelen kwam de nieuwe naam voor de praktijk bij me binnen als een geschenk van de Godin zelf.

The Spiral of Life
Het symbool waar we allemaal langs heen reizen als we op het pad des levens bewandelen. Een pad wat inzichten geeft waar geen woorden voor gevonden kunnen worden.
Het symbool dat ons na deze reis kracht en inzichten en meer zelfliefde verschaft.
Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdrage in de begeleidende zin en door middel van alles wat ik aanbied binnen de praktijk The Spiral of Life.
Sinds 1 november 2017 ben ik bezig met het volgen van de tweede studie aan "the Avalon Mystic school" sacred magic from the celtic and Britisch mystery tradition.
Om mezelf nog verder onder te dompelen in de energie van Avalon wat naar meer smaakte na het afsluiten van de eerste studie en het gevoel nog niet helemaal klaar te zijn met
het ontdekken van de oude kennis. En ligt nog een heel stuk van kennis die ik ook graag nog wil her-inneren en wil her-integreren in mijzelf en later misschien ook mijn praktijk.
In ieder geval een prachtige reis om te mogen bewandelen en die nog lang niet voorbij is.
Zo zie je maar, als je langs de spiraal wandelt weet je nooit wat er achter de volgende bocht ligt. Er ligt altijd weer een verrassing voor je klaar.

Warme groetjes en tot ziens,
Margo

Go to top